Een inzicht in online poker

Voor een lange tijd was het illegaal om online te pokeren in Nederland, maar sinds kort is dit wel mogelijk. Er zijn ook verschillende soorten online platformen waarop je terecht kunt voor een potje poker. Deze platformen worden ook wel pokerrooms genoemd en door het grote aanbod is het misschien iets minder overzichtelijk om te bepalen welke pokerroom jij graag wilt bezoeken voor een potje online poker. Door online op zoek te gaan naar reviews kun je misschien iets meer inzicht krijgen in de verschillende aanbieders een daardoor uiteindelijk een keuze maken. 

Online pokerroom

Een online potje poker kun je spelen in de pokerroom ggpoker. Dit is afkomstig van Good Game Network dat in 2014 is gestart. Door de jaren heen hebben zich steeds meer Europese mensen zich aangesloten bij deze pokerroom waardoor je allerlei verschillende tegenspelers kunt hebben. Deze pokerroom staat zelfs op een gedeelde tweede plek als het aankomt op de beste pokerrooms wereldwijd. Om mee te kunnen spelen met een potje poker dien je je voor de pokerroom te registeren. Je kunt het desbetreffende platform gemakkelijk vinden en downloaden om je vervolgens te registreren. Je kunt de pokerroom dus betreden via je mobiel, iPad of tablet. 

Spelaanbod

Als het aankomt op online pokeren zal er niet altijd hetzelfde spelaanbod worden aangeboden in de verschillende pokerrooms. Hier kun je dus ook rekening mee houden op het moment dat jij opzoek gaat naar de pokerroom die jou het meeste aanspreekt. Bij ggpoker kun je onder andere terecht voor Spin & Gold, Battle Royale en VIP Games. Een groot verschil tussen online en live poker is dat je bij online poker aan meerdere tafels tegelijkertijd kunt spelen. Door deze manier van spelen kun je bijvoorbeeld meer winst maken. Als je hieraan begint heb je wel voldoende concentratie nodig, omdat je je natuurlijk moet focussen op verschillende spellen.  

Geld inleggen

Tot slot dien je geld te storten op het account wat je hebt aangemaakt. Zonder geld te storten kun je niet deelnemen aan online poker. Bij ggpoker is er een groot aanbod met stortingsmogelijkheden en kun je je eigen voorkeur aangeven. Op het moment dat je je geld hebt gestort krijg je de keuze of je gebruik wilt maken van een bonus. Zo heb je een match bonus. Dit betekent in dat je 100% van het bedrag dat jij hebt gestort vrij kunt spelen tot een maximum van 600 dollar. Ook bestaat er een free bonus. Door je in te lezen in deze verschillende toevoegingen kun je zelf de keuze maken of je er gebruik van wilt maken. Na een voltooide registratie kun je direct aan de slag met het ontdekken van de pokerroom en zelfs al wat potjes poker spelen.