BetOnline’s Alien Invasion weddenschappen

Momenteel biedt BetOnline tot eind 2021 in totaal 5 verschillende weddenschappen aan met betrekking tot contact met buitenaardse wezens. Dit is een van de meest spraakmakende casino nieuws van het jaar. 

De huidige kansen die BetOnline biedt voor deze buitenaardse promotie zijn als volgt:  

  • Bevestiging van buitenaards/menselijk contact 
  • Komt er een buitenaardse aanval in 2021? 
  • Welk land wordt het eerst aangevallen door buitenaardse wezens? 
  • Wie wordt het eerst ontvoerd door buitenaardse wezens? 
  • Wie wint de volgende Alien vs Human War? 

Bevestiging van buitenaards/menselijk contact 

Deze weddenschap is ongeveer net zo eenvoudig als maar kan. Om te winnen moet de NSA bevestigen dat er voor eind 2021 contact is geweest tussen aliens en mensen. 

Het leuke van deze buitenaardse weddenschap is dat er geen tijdslimiet lijkt te zijn aan wanneer het contact moest plaatsvinden. De kans op bevestiging van contact tussen mensen en buitenaardse wezens is vastgesteld op +2500.  

Komt er een buitenaardse aanval in 2021? 

Niet alle weddenschappen op aliens van BetOnline zijn overdreven positief. Deze weddenschap wordt uitbetaald als de NSA bevestigt dat buitenaardse wezens de aarde hebben aangevallen voor het einde van 2021. Gelukkig voor de mensheid heeft BetOnline de kans op een buitenaardse aanval van +10.000, de grootste uitbetaalverhouding van een buitenaardse weddenschap.  

Welk land wordt het eerst aangevallen door buitenaardse wezens? 

Naast het voorspellen van een buitenaardse aanval, kun je je winst vergroten en proberen het eerste land te kiezen dat door buitenaardse wezens wordt aangevallen. Het is niet verrassend dat de VS de kleinste uitbetaalverhouding heeft op +1000, maar er zijn meer dan 30 landen om uit te kiezen. 

Wie wordt het eerst ontvoerd door buitenaardse wezens? 

Het is moeilijk om over buitenaardse wezens te praten zonder het onderwerp ontvoeringen door buitenaardse wezens ter sprake te brengen. Voor deze weddenschap heeft BetOnline 42 beroemdheden geïdentificeerd als potentiële doelen voor ontvoering door buitenaardse wezens. De lijst bevat ondernemers, atleten, politieke figuren, acteurs en meer. Elon Musk is momenteel de gokfavoriet op +1400. Politiek commentator Clay Travis rondt de lijst af met de grootste uitbetaalverhouding van +10000. 

Wie wint de volgende alien tegen mensen oorlog? 

Ik moet toegeven dat ik me zorgen maakte toen ik deze weddenschap voor buitenaardse invasies voor het eerst las. “Wie zal de volgende oorlog winnen” houdt in dat er al een oorlog tussen aliens en mensen is geweest waarvan ik me niet bewust was. 

Voor deze specifieke weddenschap definieert BetOnline “winnen” als controle hebben over de Amerikaanse, EU- en Chinese regeringen. Om deze prop-weddenschap uit te laten betalen, moet de oorlog voor het begin van 2022 zijn begonnen. Vanaf nu is de mensheid de gokfavoriet bij -150, met de buitenaardse indringers een bescheiden +110 underdog.