Heb jij de beste pc games uit 2021 al gespeeld?

Heb jij ze al gespeeld? De pc games van 2021? Open-world of Battle royaal? Hieronder bespreken we de hoogst aangeschreven spellen van dit moment. De game ontwikkelaar Ubisoft ontwikkelt ook veel games die op de PC waanzinnig goede kwaliteit hebben.

Battle Royale

CRSED: FOAD is niet zomaar een Battle Royale-game, het is ook een van de beste. Net als Fortnite is het gratis om te spelen, maar in tegenstelling tot de andere neemt het zichzelf niet al te serieus.

Deze game is gebaseerd op de engine voor de aankomende WW2 MMO Enlisteden biedt een scala aan hilariteit en briljante gameplay waar we van houden. Slimme mechanica en interessante spel balans maken CRSED (voorheen bekend als Cuisine Royale) zeker interessant om te spelen.

Je kunt bijvoorbeeld speciale pantoffels uitrusten waarmee je grote hoogten kunt springen of scheenbeschermers met vleugels die je helpen snel te rennen, maar het dragen ervan schaadt je uithoudingsvermogen en betekent dat je niet zo lang kunt rennen zonder moe te worden.

Er zijn ook een aantal verschillende personages om uit te kiezen, met speciale vaardigheden die dingen echt interessant maken. Een van deze personages kan zombies met wapens optillen om hem te helpen, een ander kan een korte tijd onzichtbaar worden, een ander kan net als Thor de lucht in rennen. Dit alles en nog veel meer maken CRSED ongelooflijk leuk.

Open world

Valheim is een vroege toegang, indie-survivalgame die is geïnspireerd op de Viking-cultuur. De lancering was ongelooflijk populair en met een goede reden. Dit is een briljant survival- en knutselspel in een open wereld met een geweldige sfeer en een briljante Viking-thema-instelling. Het heeft zowel singleplayer als co-op PvE-mechanica (player vs environment), bevredigende bouwfysica en een straffend vechtsysteem. Je vecht tegen bazen om door het spel te komen, terwijl je ook allerlei dingen bouwt, waaronder imposante Viking-oorlogsschepen. Valheim kan het beste met vrienden worden gespeeld en je kunt er ook veel plezier aan beleven.

Nog een open-wereld survival-game om aan je lijst toe te voegen: Subnautica. Alleen deze keer speelt het zich onder water af op een buitenaardse planeet. Verken de diepten van de oceanen, maak nieuwe uitrustingen, rommel in onderzeeërs en geniet van de wonderbaarlijke bezienswaardigheden terwijl je probeert te overleven.

Niet overtuigd? Hoe zit het met basis bouwen onder de zee? Of gratis VR-ondersteuning voor zowel de Oculus Rift als HTC Vive?