Online krasloten

krasloten

In tegenstelling tot de reguliere en ouderwetse krasloten is er bij online krasloten erg veel variatie te vinden. Daarnaast is het ook vele malen eenvoudiger om bepaalde toevoegingen aan de online krasloten aan te brengen. Dit is bij de kartonnen kraskaarten veel minder snel te realiseren, omdat je altijd aan een bepaalde vorm gebonden bent. Het spelen met online krasloten is dan ook veel leuker en spannender. Wat houden online krasloten eigenlijk precies in?

 

kraslotenMinder statisch

Allereerst is het grootste verschil tussen ouderwetse krasloten en online krasloten dat de online krasloten veel minder statisch zijn. Zo is het bij ouderwetse krasloten vaak dat je een aantal vakjes open moet krassen. Wanneer je drie gelijke bedragen aantreft op je lot win je vaak dat bedrag. De online krasloten zijn veel flexibeler, waardoor er veel meer variaties en toevoegingen mogelijk zijn. Dit merk je dan ook tijdens het spelen met online krasloten. Vrijwel alle spelers ervaren dan ook veel meer plezier aan het spelen met online krasloten dan met de normale gangbare krasloten. Dit komt uiteraard doordat je meer wordt uitgedaagd en doordat de mogelijkheden veel uitgebreider zijn.

 

Interactiviteit

Een ander belangrijk aspect van de online krasloten is de interactiviteit. Dit houdt dan ook in dat de meeste aanbieders van online krasloten de krasloten aanbieden door middel van de flash software, een programma waarmee onder meer animaties, video’s en ook spellen ontwikkeld en aangeboden worden. Hierdoor zijn de aanbieders zeer flexibel door diverse nieuwe functies aan de online krasloten toe te voegen. Dit vergroot het spelplezier natuurlijk nog meer, waardoor het spelen met online krasloten veel leuker is dan de reguliere krasloten. Een groot voordeel van deze flash player is dat bijna ieder apparaat over deze software beschikt. Hierdoor ben je altijd in staat om met de online krasloten te spelen. Flash is dan ook een zeer gebruiksvriendelijk programma, dat ook nog eens door alle verschillende apparaten wordt ondersteund. Bij mobiele apparaten gaat dit vaak anders, dergelijke apparaten kunnen ook gebruik maken van het zogenoemde html 5. Echter herkent de website waar je met online krasloten kunt spelen direct of je van een mobiel apparaat gebruikt maakt. Wanneer dit dan ook opgemerkt wordt zal je gelijk doorgestuurd worden naar de mobiele website van de online krasloten aanbieder. Ook dit vergroot de gebruiksvriendelijkheid.

 

Diverse prijzen te winnen

Wanneer je met online krasloten speelt kun je vaak aanspraak maken op diverse verschillende prijzen. Bij de meeste aanbieders van online krasloten zie je dan ook in één oogopslag wat de maximale prijs is die kan worden uitgekeerd. Daarnaast maken ook veel aanbieders van online krasloten gebruik van gratis speelgeld. Wanneer je net geregistreerd bent bij de aanbieder ontvang je dan ook enkele euro’s aan gratis speelgeld. Dit betekent dat je direct kunt beginnen met het spelen met de online krasloten. Uiteraard ben je gewoon in staat om prijzen te winnen wanneer je met het gratis speelgeld speelt. Echter kan het wel zijn dat de winst die je met het eerste gratis speelgeld maakt aan enkele voorwaarden voldoet.