Tips tegen verveling

Tijdens de coronaperiode is het best begrijpelijk dat af en toe de verveling toeslaat. Je zit bijna de hele dag thuis opgesloten en na verloop van tijd weet je ook niet meer wat je moet gaan doen. In dit artikel hebben we daarom een aantal tips voor je die je mee kunt nemen als je je een keer verveelt. 

Ga voor een leuke mobiele game

Bijna iedereen is tegenwoordig in het bezit van een smartphone en met die dingen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Als je je dan verveelt dan kun je ervoor kiezen om een leuke mobiele game te spelen. Ben je in het bezit van een Apple smartphone, dan kun je vele games gratis downloaden in de Apple Play Store. Eén van de leukste games waar je voor kunt gaan is Clash of Clans. Dit is een spel dat al vele jaren uit is maar het is nog steeds populair. Je kunt hier een basis bouwen en vijanden proberen te verslaan. Het is wel een verslavend spelletje, zorg er dus voor dat je voldoende tijd hebt om dit spel te spelen. Er zijn ook talloze andere spelen die je kunt gaan spelen, bekijk ze hier: https://www.mobigamer.nl/.

Facetimen

Omdat je op dit moment niet veel persoonlijk contact mag hebben met anderen raden we je aan om te gaan facetimen met vrienden. Op deze manier kun je ze toch even zien en het is een slimme manier om wat tijd mee te doden. Ga bijvoorbeeld even gezellig kletsen met een goede vriendin of zet wat leuke muziek op. Je kunt er natuurlijk alle kanten mee op!

Bestel een goed boek

Als je last hebt van verveling tijdens de coronaperiode en je houdt er niet van om veel achter de computer te zitten, dan kan je ervoor kiezen om een leuk boek te bestellen. Door een boek te lezen kom je even weg van alle sores die er tegenwoordig in de wereld is. Je kunt je gedachten verzetten en dat is zeker even nodig voor sommige mensen. Dit kan rustgevend werken en het zorgt ervoor dat je even wat te doen hebt!