Games via het internet

Mijn kinderen spelen maar al te graag games via het internet

Het is tegenwoordig helemaal niet meer weg te denken dat de kinderen geen spelletjes meer spelen op het internet terwijl ze eigenlijk buiten horen te spelen. Gelukkig is mijn zoon maar al te graag buiten aan het spelen maar dankzij zijn vriendjes die er altijd binnen blijven achter de computer volgt hij ze ook maar. Ik had het niet verwacht dat er zoveel kinderen zijn die niet meer naar buiten gaan omdat ze op dat moment thuis kunnen spelen ben ik op onderzoek uit gegaan.

De kinderen willen alleen maar spelen met de games van de Nintendo

Nu dat ik het maar al te goed weet dat de kinderen graag willen spelen op de spelcomputer probeer ik uit te zoeken waar ik het goedkoopste uit kan zijn waardoor de kinderen toch hun plezier krijgen die ze willen. Gelukkig waren de kosten vrij aan de lage kant waardoor het voor mij een stuk aangenamer was om het te kopen. Aangezien ik maar al te graag wil hebben dat de kinderen maar gewoon  buiten spelen is het in de toekomst niet meer mogelijk en blijven ze allemaal binnen om te spelen en zo de games te krijgen die ze willen hebben. Zo heb ik ervoor gezorgd dat de kinderen toch blijven spelen met elkaar maar dat ze daarbij de samenspelen blijven houden. Dankzij het internet spelen ze toch samen maar dat ze achteraf leren om het met meerdere te blijven spelen.

Geef een reactie